Frekvensterapi

Frekvensterapi är en form av alternativ medicin som använder olika frekvenser för att hjälpa till att lindra smärta och förbättra hälsa och välbefinnande. Det finns många olika typer av frekvensterapi, inklusive ljudterapi, ljus- och färgterapi, magnetisk terapi och elektroterapi.

Genom att använda olika frekvenser på kroppen kan terapeuter hjälpa till att balansera energinivåerna i kroppen och främja läkning på ett naturligt sätt. Detta kan inkludera att använda frekvenser för att främja blodcirkulation, minska inflammation och lindra stress och ångest.

Frekvensterapi har visat sig vara effektiv för en rad olika hälsotillstånd, inklusive migrän, sömnlöshet, muskelsmärta, ledvärk och ångest. Många människor har också upplevt positiva resultat från frekvensterapi för att hantera kronisk smärta och för att förbättra det allmänna välbefinnandet.

Sammanfattningsvis är frekvensterapi en spännande form av alternativ medicin som kan hjälpa till att främja hälsa och välbefinnande genom att använda olika frekvenser på kroppen. Med rätt behandling och övervakning kan frekvensterapi vara en kraftfull resurs för människor som söker naturliga sätt att hantera olika hälsotillstånd.

Oberon bioresonans/biofeedback

Oberon är ett frekvensinstrument som mäter och behandlar med hjälp av frekvenser. Frekvensbehandling/terapi är baserat på de studier och arbete som R.R. Rife och Hulda Clark utförde under början och mitten av 1900-talet. Tekniken har sedan utvecklats vidare i Ryssland och finns idag i flertalet andra länder, men enligt många har Ryssland ett försprång.

Med hjälp av Oberons referensvärden för kroppens organ och ett stort antal mikroorganismer, går det att detektera obalanser och belastningar i kroppen. Inledningsvis skannas kroppen – antingen valda delar eller hela kroppen beroende på behov, därefter kan en fördjupad analys göras av organ och funktioner. Patologiska belastningar markeras och graderas av Oberon samt att en prioritering av störande mikroorganismer görs. Med hjälp av denna information kan behandlingen fokuseras på att stärka organ och funktioner och/eller försvaga skadliga mikroorganismer.

Alla däggdjur kan behandlas med Oberon och även behandling på distans är möjlig.

Möjligheterna med Oberon

  • Analys av ett eller flera organ/system
  • Andningsvägar Cirkulationssystemet (hjärt- kärlsystemet)
  • Endokrina systemet
  • Försvaga mikroorganismer
  • Lymfsystem
  • Matsmältningssystemet
  • Muskler och senor
  • Nervsystemet Skelett och leder Syn- och hörselorgan.

    Och mycket mer.

Rulla till toppen